Фен сайт на Kelly Clarkson

 

 
Рейтинг: 3.00
(196)
Начало
Новини
Публикации
Моята секция
Биография
Адрес
Видео
Музика
Рекорди и постижения
Интересни факти
Цитати от други звезди за Кели
Дискография
Видеография
Фото Галерии
Аvatars
Wallpapers
Текстове на песни
Аудио & Видео
Анкета
Връзки
За контакт



Моята секция / Моята секция

24 Октомври 06, 19:51 / Автор: Създателката на сайта
За останалите участници от AmIdol (да, има и такива освен Кели)
Нека седнем (всъщност ние вече сме си седнали удобно пред компчетата, но не използвам израза буквално) и да си поговорим за останалите участници от American Idol - да, има и такива, макар че вие едва ли имате понятие кои са те. Общо взето е нещо от сорта на ситуацията, в която познавате министъра на еди-кво-си, но не познавате служителите, които работят в министерството му. В случая, разбира се, министъра е Кели, но пък тя е доста по-печена и много по-малко мазна от някои министри, затова може би примера ми не е удачен. (Изведнъж си представих как Кели се вози в трабантчето на Соломон Паси... )

Ъъъ, след като отърсих от себе си смущаващите ми фантазии под въздействието на много капучино, мога да продължа. Реших да напиша това нещо по няколко прични, най-главната от която е да поставя в перспектива успеха на Кели в сравнение с останалите участници от предаването (макар че знам, че е грозно да се ритат вече падналите хихи). Тук ще отбележа всички състезатели от сезона на Кели (единственият цял-целеничък сезон, който съм гледала) и всички други по-запомнящи се участници от предаването досега, плюс моята лична оценка за тях. Така че си вземете нещо хубавко за пиене или похапване, но недейте да пиете много капучино като мен, иначе могат да ви споходят странни натрапчиви мисли, настанете се удобно на столчето пред компчето и се отпуснете. Готови ли сте - вече можете да започнете да четете...


ПЪРВИ СЕЗОН (С ДРУГИ ДУМИ КОРОНЯСВАНЕТО НА КРАЛИЦА КЕЛИ  И ГРЪМВАНЕТО НА БОЙЛЕРА НА ДЖЪСТИН)

#1. Както на всички ви е известно, на първото място на първия сезон завършва не кой да е, ами КРАЛИЦА КЕЛИ, както отсега нататък ще я наричам всеки път, щом говоря за American Idol. Погледнете я, погледнете я и при това добре, защото по-долу по тази страница може да видите и някои странни работи, които може би ще ви наплашат така, както баба ви едно време ви плашеше с Торбалан преди лягане.

#2. На второ място завърши JUSTIN GUARINI, който обаче не е нито крал, нито принц. Жалко, че той едва ли някога ще види онези малки златни грамофончета, които КРАЛИЦА КЕЛИ държеше на онази снимка по-горе. Ъм, не, не е защото въпросните грамофончета ще избягат панически от него при гледката на прическата му "тип гръмнал бойлер в тръстика", а защото първия му албум не успя да хване и златна сертификация за продажби от половин милион. Всъщност, албума му продаде толкова малко, че лейбъла му го отписа и прекрати договора си с него. Ауч, това трябва да е боляло, особено при положение, че по времето когато той е претърпявал онзи срамен крах на чартовете и съответно на илюзиите му, кариерата на КРАЛИЦА КЕЛИ се е издигала с излизането на нейния дебютен албум. Да не говорим колко зле трябва да се е чувствал пича, когато с втория си албум тя е избълвала #1 хитове, милиони  продадени копия и  хубави наградки като горе споменатите грамофончета, а на него му се е наложило сам да си разпространява втория джаз албум, поради липсата на лейбъл. Трябва все пак да кажа, че шапка му свалям за усилията. Никога не съм го мислила за отличен певец, но гласът му приляга добре на R&B, джаз и денспоп. Нямам абсолютно никакво идея обаче защо толкова фенки залитаха по време на изпълненията му.
Аз, водейки се за изнежена и разлигавена пубертетка в тийн годините си, би трябвало да мога да обясня в какво се състои тайната на сексапила на Джъстин и невероятното му присъствие на сцената, но не мога, просто не мога. Хмм, явно не съм достатъчно изнежена и разлигавена в такъв случай... Обаче въпреки безкрайното ми недоумение към "сексапила му", трябва да кажа, че изпитвам симпатии към него, най-вече защото винаги е подкрепял КРАЛИЦА КЕЛИ винаги е бил зад гърба й. Спомням си, че малко след Грамитата, Джъстин беше гост на едно предаване и водещата го попита какво мисли за това, че КРАЛИЦАТА не благодари на American Idol, когато взе наградите си. Тогава на лицето на Джъстин се беше появило много piss off-нато изражение и той съвсем ясно даде да разбере на водещата, че КЕЛИ е изключително благодарна към предаването и че дори си спомня как тя се борила за решението заглавието на първия й диск да е Thankful, а не Miss Independent, както от лейбъла й са настоявали.  Тогава мистър Гуарини много яко беше натрил носа на водещата, с което автоматично спечели точки пред мен хех.

#3. Абсолютно незнайно как, на третото място на първия сезон завърши NIKKI MCKIBBIN. Незнайно как, защото абсолютно никой не предполагаше, че ще елиминират Тамайра Грей, а Ники ще остане, когато двете заедно ги бяха номинирали. Под абсолютно никой имам предвид съвсем никой - нито самата тя, нито Тамайра, нито съдиите на предаването, нито зрителите вкъщи, мисля, че дори самия Господ не подозираше, че Ники щеше остане за още една седмица. Лично за мен Никс винаги е била по-запомняща се не
с гласовите си данни, а с аванградната си прическа, която постоянно се сменяше от русо през червено до лилаво по време на сезона. Общо взето тя беше "лудото рок маце" на първия сезон и тя затвърди тази представа за нея с изчанчениете си, собственоръчно направени дрехи и с (бледите си, смея да кажа) кавъри на песни на Алана Майлс и Стиви Никс. След края на сезона нейната кариера се разви по същата пътека, по която тръгна и Джъстин - ужасно ниски продажби, изритване от лейбъла и саморъчно разпространяване на втория си албум. Видях наскоро снимки на Ники и времето определено си е взело своя отпечатък над нея - изглежда много по-зле отколкото на еъртайма й в AmIdol през 2002 и дори й липсва едно зъбче, което преди й беше там. Горкото момиче, (всъщност не е подходящо да я наричам момиче, защото има син от разведения си брак) дано да успее да си намери прилични зъболекарски услуги.

#4. Винаги ще ме е малко яд за TAMAYRA GRAY. Както може би се досещате, и тя падна като камък след участието си в предаването - нулев успех в кариерата си и в крайна сметка, доколкото знам, сега работи повече като автор на песни, отколкото като певица. Въпроса е в това, че тя за мен винаги е била втората най-добра в сезона и мисля, че е наистина тъпо, че завърши на четвърто място, а не отиде на финала с КРАЛИЦАТА - естествено, КЕЛИ е 1903691460120 пъти по-добра от Тамайра, но пък Там щеше да е по-добър runner up от Джъстин. Както споменах по-горе никой никога не ще знае чудото, което изрита Там, а не Ники, когато двете бяха номинирани за изгонване. Когато се разбра, че Тамайра е изгонена в залата имаше шок, а самата тя се разплака. Не я обвинявам - и аз щях да се разплача, ако Ники МакКибин ме беше победила. Най-лошото е, че нещата изглеждаха толкова обещаващи за Тамайра - докато плачеше, Саймън Кауъл (главния лош съдия и един от продуцентите на предаването) й каза, че тя ще бъде звезда и това е гарантирано. Всъщност това беше Саймъновския начин на казване "Утре сутринта мойте хора ще ти се обадят да подпишеш договор". По всичко изглеждаше, че Тамайра наистина ще е звезда и след това изведнъж - БАМ, от кариерата й не се получи нищо. Сигурно е наистина, наистина гадно както си летиш в облаците и изведнъж да паднеш на земята, а мечтите ти да бъдат сурово погасени от реалността. Жал ми е за нея най-вече защото преди време прочетох някакво писмо от нея към феновете й или нещо такова и беше написала нещо от сорта на "Здравейте, тук ви пише призракът на Тамайра Грей".
Написаното от нея сериозно ми звучеше като писмо на човек преди самоубийство. Хубавата новина е, че наскоро чух, че се е омъжила на остров Капри за някакъв продуцент и автор на песни, бивш член на R&B група от 90-те. Нека да са щастливи заедно и да дечицата им да са талантливи като мама, но да имат по-добър късмет от нейния.

#5. На пето място завърши един човек с изключително тъпо име - RJ HELTON. За негово щастие, аз всъщност имах (и все още си имам) симпатия към него дори с тъпото му име. RJ всъщност от една страна е късметлия, а от друга не е. Късметлия е защото отначало в кастингите не беше избран за финалната топ 10, които щяха да изпълняват всяка седмица на живо пред зрителите и публиката. Ето как работи системата за подбиране на участници в Idol: след поредици и поредици от кастинги, съдиите избират от хилядите участници 3 групи от по 10 души. В няколко поредни епизода се показват изпълненията на всеки един от всяка група и на всеки епизод зрителите трябва да изберат с вота си трите най-добри изпълнения от всяка група. Така обаче се подбират само 9, а не 10 души. Затова всеки съдия си избира един изпълнител, който не е успял да стигне до топ 9 и тях ги вкарват в специален епизод, наречен Wildcard Show. В случая въпросния
RJ изкара луд късмет, защото именно той беше победителят в Wildcard епизода и по-късно дори успя да стигне до петото място в конкурса. Когато обаче стана въпрос за кариерата му, късмета му изневери и албумът му с християнска музика... сетихте ли се вече... нямаше никакъв успех. И макар никога да не съм го смятала за особено добър певец, давам му друго признание - момчето с най-бели зъби в Америка. Също така, заради RJ направих едно интересно наблюдение над различията в психиката на женския и мъжкия пол.  През 2003 хлапетата от сезона бяха поканени на Teen Choice Awards и КРАЛИЦА КЕЛИ и RJ бяха седнали един до друг в публиката. Тогава дойде времето да се обяви победителя в категорията за Choice TV Reality Grossest Moment, но презентърите на наградата (единият от които иронично беше сър Джъстин Гуарини) казаха, че номинациите не ги задоволяват и затова сега самите те ще предоставят най-гнусния тв момент за 2003.  На сцената поканиха един мъж, който почна да си пъха живи мърдащи хлебарки в устата си - от онези лъскавите  и големи, дето са баш най-гнусни - и след това даваха шокираните реакции на публиката като показаха за секунда Кели и RJ един до друг. Кели си беше покрила устата от ужас и залитна настрани все едно, че наистина ще повърне. От другата й страна пък RJ си беше облещил белите зъби в най-огромната усмивка на планетата и с очарование в погледа гледаше как психото продължава да си пъха хлебарки в устата. Явно някои малки момченца никога няма да пораснат.

#6 и #7. Дамите, завършили на шеста и седма позиция - съответно  CHRISTINA CHRISTIAN  и RYAN STARR, чието истинско име е далеч по-малко запомнящото се Тифани Монтгомъри -  карат в главата ми да се появява една мисъл и тя е, че в днешно време супер визията и стегнатото тяло, придужени с посредствени гласови възможности ще ти бъдат много по-полезни, отколкото голям талант и външност на гном, ако се опитваш да пробиеш на мейнстрийм музикалния пазар. Сигурна съм, че когато тези две моми са отишли на кастинга на Idol и са продължили да се явяват и на следващите кръгове, това е било само защото са имали визията на Американски идол, а фактът, че са пеели що-годе добре като за под душа само им се явил като допълнително бонусче. Очевидно продуцентите са искали в предаването да има поне един стегнат гол корем КАТО ТОЗИ, който да държи мъжката аудитория пред екраните - според мен това е единственото обяснение за присъствието на Раян в шоуто, защото едва ли някой би искал да слуша мъжкия й глас в изпълнение на песни за пържени картофи (песента й в групата от топ 30 рунда наистина беше такава, кълна се!). А що се отнася до Кристина - на нея МОДЕЛСТВАНЕТО й се отдава повече, отколкото пеенето. В интерес на истината, повечето й изпълнения бяха или чисто и неподправено зле, или посредствени, но имаше едно изпълнение - Ain't No Sunshine (оригинала е на Бил Уитърс от 1971, ако не се лъжа) - което беше едно от най-добрите за сезона. Жалко, че още на следващата седмица се сгромоляса с едно лошо изпълнение, ама много, много лошо. Не се учудвам, че веднага след тоя резил я изгониха. Преди това обаче Саймън (същият, който се опита да каже на Тамайра, че ще й пробута да подпише договор до 24 часа) каза на Криси, че ревнува от годеника й, защото я харесва. Човек не може да го обвинява, момичето е красавица. Доколкото знам, сега тя е водеща на новините за някоя щатска тв. Стига да не пее и съм сигурна, че зрителите много ще я харесат.

#8 и #9. Двете момченца, завършили на осма и девета позиция - AJ GILL (съжалявам, AJ е толкова световно безизвестен, че дори не успях да намеря свястна негова снимка) и JIM VERRAROS  - са отличен пример за това колко голяма е силата на тийн пубертетките, които преживяват първите си любовни и/или сексуални тръпки, гледайки постерите на любимите си идоли от поп бойбанди. Силата им е толкова голяма, че успяха да докарат тези двама бездарници до топ 10 на сезона, което е жалко, защото имаше един-двама души като Алексис Лопез или Анджела Пийл, които бяха далеч по-талантливи от тях, но какво да се прави - чара и сексапила на тийн идолче спечелиха вота на пубертетките. Слава богу, силата на пубертетките не беше толкова голяма, че да ги докарат до по-високи позиции от тези, на които завършиха. След шоуто знам, че Джим си е признал, че е гей и е пуснал албум, който е бил... да, сетили сте се вече, флоп на чартовете.
AJ  не го знам кво е правил след предаването, не ме и интересува много. Наскоро обаче видях техни скорошни снимки и Джим изглеждаше много добре - няма и помен от дебелите му очила, пъпките и отвратителите руси кичури. За съжаление, AJ явно няма късмета на Джим и изглеждаше като престарял клонинг на член на Backstreet Boys с обръсната глава. Гадно.

#10.  Ама не тези хора не им ли бисна да си кръщават децата с хипер тъпи имена - RJ, AJ, сега EJ!  Подобно на RJ, и  EJ DAY имаше голям късмет и тъпo име, защото се разбра, че един от участниците в топ 10 е излъгал за възрастта си и няма право да участва, затова извикаха
EJ на негово място. Жалко, че го извикаха в десятката и веднага след това го изритаха, защото имаше по-големи гласови данни от бледите подобия на секссимволчета. Е, какво да се прави, силата на пубертетките надминава всички...


ВТОРИ СЕЗОН (С ДРУГИ ДУМИ СБЛЪСЪКА МЕЖДУ ПЛЮШЕНОТО МЕЧЕ С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО РУБЕН И МРЪШЛЯКА КЛЕЙ СЪС СТРАННИ ФЕНОВЕ)

#1. На първо място във втория сезон зaвърши RUBEN STUDDARD
по прякор "The Velvet Teddybear". Сигурно са започнали да го наричат плюшено мече заради ТАЗИ СНИМКА. Горката Кели, с нейния исполински ръст от 1,63 м сигурно се чувства като шибано храстче в присъствието на Рубен. Всъщност харесвам Руб - има много соул в гласа си и е симпатяга, освен това е казвал мили неща за Кели. Доколкото знам, първия му госпъл албум паднал като котва от чартовете (и все пак какво друго може да се очаква от госпъл албум - естествено, че няма да има комерсиален успех), обаче наскоро е издал втория си албум. Пожелавам му по-голям успех от миналия път, макар че много се съмнявам.

#2. На престижното второ място завърши един човек, към който изпитвам крайна антипатия, примесена със леко отвращение. Дори името на този човек ме дразни - CLAY AIKEN. Бляяя, сериозно, кой може да си кръсти детето КЛЕЙ ЕЙКЪН... хм, очевидно има и такива хора. За този човек ще ми се наложи да изпиша много, както ще ми се наложи да изпиша много и за легионите му от странни фенове, предимно бабички от провинцията, които веднага щом го видят и изпадат в делириум "OMG, CLAY IS SO HAWT, OMG, OMG
". Наистина, феновете на Клей са своеобразен феномен и затова ще пиша някой друг път, макар че не съм сигурна дали те заслужата вниманието ми...


ТРЕТИ СЕЗОН (С ДРУГИ ДУМИ ПОБЕДАТА НА НЕГРАМОТНITE РОЗОВИ ШИНИ НА ФАНТИ НАД НАЙ-НЕЗАСЛУЖЕНИЯ ФЛОП В МУЗИКАЛНАТА ИСТОРИЯ, НАРЕЧЕН ДИАНА)

#1. Победителят в може би най-безинтересния ми сезон на предаването се казва FANTASIA BARRINO. Ммм, розови шини... колко секси. На Фанти, както аз обичкам да си я наричам, принадлежи "най-доброто изпълнение от всички сезони", както го нарече сам съдията Ранди Джексън. Действително, изпълнението й на Summertime (ето ТУК може да видите едно нейно изпълнение, което е близко до това, което изпя на Idol) демонстрира отличен контрол и техника над гласа  й, но по моето скромно мнение, Фанти никога няма да има силата, страстта и дълбочината, които правят гласа на КРАЛИЦАТА безспорно един от най-добрите гласове на това поколение, нито пък ще има някога кристално чистия, висок глас на Кери от четвърти сезон, затова Ранди се поизхвърли като направи онзи коментар веднага след изпълнението й. Общо взето или обожаваш особения тон във вокалите на Фанти, или го мразиш - при мен зависи от това, какво точно пее. Обаче има едно нещо относно Фанти, което винаги ме е дразнило и това е, че тя си призна, че е неграмотна точно... преди появата на книгата й на пазара. Няма да питам как по дяволите пишеш книга, когато си неграмотен или пък как завършваш гимназия, без да можеш да "четеш много добре", както самата Фанти казва за себе си, дразни ме обаче най-много факта, че си призна това точно преди премиерата на книгата й, очевидно с цел да привлече вниманието на медиите към себе си и към книгата, така че повече хора да я купят. Мразя такива нагласени сценки и едно от нещата, поради които толкова харесвам КРАЛИЦА КЕЛИ е че тя не борави с подобни методи. Ъъъх, както и да е. На Грамитата 2006 щях да падна, когато чух, че КРАЛИЦАТА е номинирана два пъти, а Фанти ЧЕТИРИ !!! Е, предполгам, че няма значение, след като Фанти не спечели нито една от категориите си, а КРАЛИЦАТА си ги обра и двете, хехе. Доколкото чух, скоро ще издава втори R&B албум с колаборации с идола й Арита Франклин, Кание Уест и Джейми Фокс, също така ще пуска свой автобиографичен филм с нея в главната роля.

#2. Подласничката на Фанти се казва DIANA DEGARMO. Бедна ви е фантазията да си представите албумът й какъв флоп по класациите представляваше. Имам предвид, ТАКЪВ ФЛОП, че е безумно голям дори за участник от American Idol, а повечето от тях нямат особено голям успех както видяхме досега. Жалко, защото това момиче има ТРЪБИ! Наскоро чух нейно изпълнение от някакъв мюзикъл и щях да ПАДНА, толкова добре пееше, личеше си дори от супер шибаното аудио, което слушах. Жалко за флопа й, защото е много талантлива вокалистка


ЧЕТВЪРТИ СЕЗОН (С ДРУГИ ДУМИ БОРБАТА МЕЖДУ ОКЛАХОМСКАТА ГОРДОСТ КЕРИ И ДЪЛГАТА КОСИЦА НА БО)

#1. Признавам си, имам слабост към победителката в четвъртия сезон CARRIE UNDERWOOD. И не, това не беше признание, че съм лесбийка, а че тя е единствения друг Idol, чиято музика харесвам. Не говоря за вокален талант, защото в това предаване има много хора с вокален талант, говоря за музика и стил на песните след края на шоуто. Тя даде едно от най-добрите изпълнения в шоуто някога - Alone, чиито оригинал е на Heart ot 1987 и след това изпълнение Саймън й каза, че тя ще е участника от предаването с най-много продажби в сравнение с всички останали преди това. Като чух това и щях да падна от смях и си казах "Саймън, не забравяш ли една мадама, наречена Кели, тя беше на същото предаване преди няколко години." Добре, Саймън може и бил мъничко прав - дебютният й албум Some Hearts беше много приятен поп/кънтри албум с добри мелодии и отлични вокали, макар че текстовете и тематиката на повечето песни да бяха изтъркани. Всъщност албума й не се само че беше много добър, получи също така отлична промоция в негова подкрепа и в крайна сметка стана един от най-продаваните албуми за тази година и най-успешния дебютен албум от Idol участник досега... в това число надпродавайки Thankful на КРАЛИЦАТА. Да, обаче Кери има много пасти да яде докато издаде албум с продажбите на Breakaway, ако въобще го направи, в което се съмнявам. Общо взето всичко зависи от продажбите на втория й албум, която ще излезе някъде през 2007, това ще определи дали ще има дълготрайна кариера. Мисля, че никога няма да издаде албум с такъв успех като Breakaway и също така никога няма да има интернационален успех като КЕЛИ, но ще има успешна кариера в кънтри полето на Америка за доста дълго време. Искрено й го пожелавам. Единственият сериозен недостатък, който виждам в пеенето й е срамежливото и схванато присъствие на сцената. Добрата новина е, че откакто е започнала да прави изпълнения след предаването, става все по-освободена и е отбелязала голям напредък в тази област, вече въоще не изглежда така, както изглеждаше едно време на Idol - все едно че пее с малка виличка бутната в дупето й. Радвам се на напредъка й.

#2. На второ място през четвъртия сезон завърши бившият наркоман, станал вече примерен баща BO BICE. Така, Бо има глас. Доказа го, като направи прекрасно акапелно изпълнение на In A Dream и показа, че има достатъчно добри вокали, че да успее да изкара песента дори без инструментали в случай че направи screw up. Така, има глас, проблема е друг. Да, сигурно сте се сетили вече, албума
му  The Real Thing нямаше успех и доколкото чух е бил рядка водниста боза, който разочаровал аудиторията му. Имаше обаче една песен от последния албум на Карлос Сантана с негово участие - Browned Skin Girl, която супер много ми хареса и жалко, че очевидно собствените му песни не са такива.


ПЕТИ СЕЗОН (С ДРУГИ ДУМИ МАЗАЛОТО МЕЖДУ ПЕНСИОНЕРЧЕТО, ХУБАВИЦАТА, ЛЕКО ГЛУХИЧКИЯ, РОКЕРА И СЕЛЯНЧЕТО)

#1. Победителя в петия сезон на предаването е един интересн персонаж, чието име e TAYLOR HICKS. Предполагам, че в тази снимка едно нещо ви прави впечатление и това е сивата косица на този пич. Сега по всяка вероятност се чудите на колко години е. Когато спечели предаването беше беше на 29, а косата му е сива още от 15 годишен. Нямам представа защо просто не си боядисва косата, така че не ме и питайте. Не очаквах той да спечели ВЪОБЩЕ, така че ми подейства като доста голям шок, когато на сутринта след финала на последния сезон се събудих и проверих в нета кой е спечелил. Не мога да схвана какво му харесват масата от странните му фенове, които са известни като The Soul Patrol. Хубавото нещо е че има енергия на сцената - известен е с движенията си на "пиян сватбен певец" както Саймън го нарече веднъж. Лошото нещо е, че съм гледала негови изпълнения от предаването и досега не е успял да ме впечатли сериозно и веднъж. Това, което съдиите нарекоха най-доброто му изпълнение беше You Are So Beautiful, а аз пък си помислих, че специално това изпълнение е супер скучно и лишено от живот.  Дебютния му албум ще излезе до края на годината, предричам му супер високи продажби първите 1-2 седмици и след това флоп. Просто не виждам как той може да бъде пробие на мейнстрийм пазара.

#2. На второто място завърши моята лична фаворитка за петия сезон - KATHARINE MCPHEE. Това момиче няма перфектен глас и винаги съм имала чувството, че няма достатъчно плъстност в гласа и затова понякога вместо пеене издава болезнено звучащо пищене, но има голям диапазон, добър контрол над гласа си и освен това майка й е вокален педагог и това означава, че получава професионала тренировка още от малка. Но дори без бас във вокалите й, гласово пак *** майката на певиците от сорта на Хилари Дъф и Бритни Спиърс. Даде няколко отлични изпълнения,
от които най-запомнящото се  беше кавъра й на Black Horse And The Cherry Tree на КТ Tunstall, който изпя седнала на пода с боси крака, за да може синьото й педикюрче да се вижда. Освен талантът си това девойче има един друг голям плюс - мога да си я представя като голяма звезда, картинка, в която не мога да поставя Тейлър, да речем. Има НЕВЕРОЯТНА ВИЗИЯ, има много красив глас, въпреки недостатъка, който изтъкнах (трябва да чуете ДУЕТА Й С АНДРЕА БОЧЕЛИ, не може да не се впечатлите поне малко), единственото от което кариерата й зависи е материала, който ще има на дебютния й албум. Наистина ми се иска да запише правилните песни с добри проуценти, които да й осигурят хитове. Много, много се надявам да има успех и да преодолее проклятието на Idol, защото в момента плачещо се нуждаем от добри вокалистки като нея на сцената, а не като изпълители като Рияна (съжалявам на всички, които я харесват, но това момиче има отвратително дразнещ носов глас с ограничен диапазон и издивявам като чуя някои от нещастните й хитове, аррргх).

#3. На трето място завърши леко глуховатия с едното ухо ELLIOTT YAMIN. За него не мога да кажа нищо друго освен че е симпатяжко с  приятен глас със много соул в него. Спечели ме като негов привърженик след като чух добрият му кавър на една от любимите ми песни I Don't Wan't To Be на Gavin DeGraw. Бо също изпя тази песен през четвъртия сезон, но харесвам повече версията на Елиът, макар че оригинала на Гевин е по-добър и от двете. Чух, че веднага след края на предаването подписал договор не с 19 Entertainment - стандартната мениджърска компания, която работи с повечето Idol уастници - а с
The Firm, мениджърската компания на КЕЛИ. Мисля, че това е много добър ход и че ако си намери лейбъл, с който да издаде албум с "хитов материал", The Firm могат да му осигурят доста добра промоция, каквато дадоха на КРАЛИЦАТА. Поне се надявам така да стане, защото харесвам гласа му и му пожелавам успех.

#4. Подобно на Тамайра от първия сезон, абсолютно шокиращо на четвърто място си тръгна CHRIS DAUGTRY. През петия сезон имаше много добри изпълнения, предоставени от него, например Innuendo или Hemorrhage. От мъжете той ми беше фаворит този сезон, но всъщност се радвам, че не спечели предаването. Титлата на "American Idol победител" само щеше да навреди на  репутацията му в света на рока, а той иска да е пробие точно там. Силно се надявам, че ще успее да направи добър албум с рок от
сорта на Nickelback примерно, а не го накарат да направи още по-разредена версия на и без това разредения албум на Бо Байс.

#6. На шесто място завърши моето любимо селянче от Северна Каролина KELLIE PICKLER. То е ясно, че има една друга певица от южните щати, която носи името КЕЛИ, която ми е хиляди пъти по-съпа на сърцето от Пиклър, но и последната не е за изпускане. Работата около Пикълс (както аз си я наричам, защото използвам името КЕЛИ за един друг по-специален човек) е, че тя не е много добра певица. Всъщност, когато чух как пее Since U Been Gone (по ирония на съдбата, Пиклър изпя точно това на кастинга си за предаването), веднага си казах, че тази разкъса, уби и изплю богохулно най-големия хит на истинската КЕЛИ, но по-късно когато чух и други нейни изпълнения, си пооправих мнението за певческите възможности на Пикълс, макар че все още не я смятам за добра певица. Работата е там, че тя е ЖЕСТОКО СМЕШНА. Наистина, вижте ето ТОВА. Това е клипче с интервютата й на червения килим на филмовите награди на Мтв, които е взела като кореспондент на Джей Лено и ме накараха да подивея от смях. "If it's not from Walmart, I don't know how to pronounce it", "She has a tatoo on her butt or somethin, I wonder if she knows", "He has Jay's signature on his back... he's gonna go far in life!", "That's alright Prince William, I'm gonna get ya myself!". ЛОЛ, почти всяка нейна реплика от това клипче е класика, още по-смешно е като почне да говори с ясния си южняшки акцент! Проявява чувството си за хумор съвсем естествено и ненатрапчиво и Сандра Бълок е права като й казва, че трябва да се занимава с комедия.
На това момиче трябва да му дадат да води собствено комедийно предаване, ще бъде ХИТ! Мечтата ми е някога да видя интервю между КРАЛИЦАТА Кели Кларксън и Кели Пиклър, това ще ме накра да си напишкам гащичките от смях, защото и двете са истерично смешни!


Е, това бяха всички по-интересно участници от шоуто досега. Мисля, че от това ви стана ясно защо я наричам КРАЛИЦАТА, нали... защото тя Е кралицата на това предаване, единствената ИСТИНСКА звезда, излязла от него. Мисля също така, че вече придобихте по-ясна представа за това колко е трудно състезател от това предаване да пробие на широкия пазар и да има дълготрайна и успешна кариера - Кели е на практика ЕДИНСТВЕНИЯ участник, който да има интернационаелн успех. Слава на Бога, има един човек, който го е постигнал. Лошото е, че не знам дали ще има втори възпитаник на American Idol, който да го направи.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1067